Hegel Viking cd player

Γνωριμία με το Viking, το νέο CD player αναφοράς της Hegel!

Πριν από μερικά χρόνια η Hegel χρειάστηκε να διακόψει την παραγωγή του εξαιρετικού cd player Mohican επειδή δεν παράγονταν πλέον βασικά στοιχεία της κατασκευής του. Από τότε, η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης εργαζόταν για έναν αντικαταστάτη που θα ήταν ακόμα καλύτερος. Η βελτίωση σε κάτι εξαιρετικό δεν είναι εύκολη, αλλά το κατάφεραν και είμαστε υπερήφανοι να παρουσιάσουμε το Viking cd player!

Σε έναν κόσμο γεμάτο επιλογές για τη λήψη μουσικής, μορφών ήχου, μεθόδων συμπίεσης και υπηρεσιών ροής, η υπόθεση «ακούω μουσική» έχει γίνει… δυσβάσταχτη για τα περισσότερα μέλη μίας οικογένειας! Αυτό που πρέπει να είναι εύκολο και ευχάριστο, ξαφνικά γίνεται πολύπλοκο και αγχωτικό… Η αναπαραγωγή ενός ψηφιακού δίσκου (CD) στο cd player της Hegel Viking δεν είναι. Είναι μόνο χαρά!

Στη Hegel ονόμασαν το CD player «Viking» επειδή, όπως και οι αρχαίοι Σκανδιναβοί πρόγονοί τους, βελτίωσαν την υπάρχουσα τεχνολογία. 

Όταν ξεκίνησε η εποχή των Βίκινγκ, τα πλοία υπήρχαν χιλιάδες χρόνια. Αυτό που έκαναν οι Βίκινγκς ήταν να τελειοποιήσουν το σχέδιο. Τα καράβια τους μπορούσαν όχι μόνο να πλεύσουν κοντά στις ακτές αλλά και να διασχίσουν τους ανοιχτούς ωκεανούς. Οι βελτιώσεις που έκαναν οδήγησαν τους Βίκινγκς σε νέες ακτές, ακόμη και σε νέες ηπείρους. 

Η τεχνολογία CD μπορεί να είναι παλιά, αλλά στη Hegel πιστεύουν ότι όταν τελειοποιηθεί, εξακολουθεί να είναι το καλύτερο, εύκολο στη χρήση, ψηφιακό μέσο που διατίθεται.

Με την πρώτη ματιά το Viking cd player μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά με την απλότητα έρχεται η τελειότητα. Επειδή το Viking επικεντρώνεται αποκλειστικά στη βασική αρχή της αναπαραγωγή των CDs (Redbook), μπορεί να φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα πιστότητας.

Κάνοντας μόνο ένα πράγμα δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Το Viking αποτελείται μόνο από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτή τη χρήση και αυτό κάνει το CD player να ακούγεται πραγματικά εκπληκτικό!

Το Viking χρησιμοποιεί λέιζερ ανάγνωσης και μονάδα οδηγού δίσκου αποκλειστικά για CD players ώστε να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ανάγνωση των δεδομένων. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο DAC που προσφέρει υψηλής ποιότητας μετατροπή ψηφιακού σε αναλογικό με ελάχιστη παραμόρφωση, καθιστώντας δυνατή την ακρόαση όλων των αποχρώσεων και των μίκρο/μάκρο δυναμικών στη μουσική.

Το Viking δεν κάνει upsampling ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία του σήματος διότι αφήνοντας το σήμα ως έχει στον ψηφιακό δίσκο εκμεταλλεύεται το ήδη εξαιρετικό DAC για να αποδίδει στο μέγιστο.

Η μονάδα δίσκου και το DAC ελέγχονται άμεσα από το μοναδικό σύστημα συγχρονισμού μεταφοράς δεδομένων της Hegel, «Master», εξασφαλίζοντας τέλειο χρονισμό μεταξύ των δύο. Χρησιμοποιώντας έναν κρύσταλλο χαλαζία με πολύ χαμηλό θόρυβο φάσης και την ευρεσιτεχνία της τεχνολογίας SoundEngine, το σχεδιασμένο από τη Hegel διακριτό ρολόι στο Viking μειώνει τον ψηφιακό θόρυβο, «jitter», στο απόλυτα ελάχιστο. 

Το Viking διαθέτει επίσης μια οθόνη OLED που έχει επιλεγεί ειδικά για το χαμηλό θόρυβο, με αποτέλεσμα έναν καθαρότερο και πιο λεπτομερή ήχο. Το αναλογικό στάδιο στο Viking έχει αναπτυχθεί ειδικά για αυτό το μοντέλο. Ενσωματώνει τόσο το αναλογικό φίλτρο χαμηλής διέλευσης της Hegel όσο και την τεχνολογία Line Driver, διασφαλίζοντας πλήρως ισορροπημένο και χωρίς θόρυβο χειρισμό του σήματος μέχρι τον ενισχυτή σας.

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Viking CD player είναι ο σχεδιασμός του. Η κομψή σχεδίαση του Viking ταιριάζει με τις κορυφαίες συσκευές P30A και H30A για μοντέρνα και συνεκτική εμφάνιση. Αλλά οι σχεδιαστικές επιλογές δεν είναι μόνο αισθητικές. Ο αξιόπιστος μηχανισμός υποδοχής του ψηφιακού δίσκου (cd) στην κίνηση και μια καλά σχεδιασμένη και στιβαρή κατασκευή σημαίνει ότι αυτό το cd player θα αντέξει για χρόνια και χρόνια.

Το CD player Viking προσφέρει ένα ζεύγος συμμετρικών εξόδων XLR, ένα ζεύγος ασύμμετρων εξόδων RCA και μία ψηφιακή έξοδο BNC πραγματικής αντίστασης εξόδου 75Ω, καθιστώντας εύκολη τη λειτουργία και την ενσωμάτωσή του σε οποιοδήποτε σύστημα ήχου. Η συσκευή αναπαραγωγής διαθέτει επίσης λειτουργία αυτόματης αναμονής για μεγαλύτερη ευκολία και συνοδεύεται από το τηλεχειριστήριο RC8 -από συμπαγές αλουμίνιο- της Hegel που μπορεί επίσης να ελέγξει όλες τις άλλες συσκευές της.

 

Το Hegel Viking είναι ένα κορυφαίο CD player σχεδιασμένο να προσφέρει πιστή αναπαραγωγή ήχου. Με τον μηχανικό σχεδιασμό, την προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία, το μοναδικό σύστημα συγχρονισμού δεδομένων τηε Hegel “Master” και την υπέροχη αναλογική σκηνή, το Viking είναι απαραίτητο για κάθε ακροατή που θέλει να ζήσει τη μουσική στην πιο αγνή της μορφή. Το cd player Viking είναι μια συσκευή κορυφαίας απόδοσης. Έχει σχεδιαστεί για να κάνει μία και μόνο μία «εργασία»: Να αποτυπώνει κάθε πτυχή της μουσικής που ακούτε.

Πίσω | Λίστα με όλα τα προϊόντα της αντιπροσωπείας

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος