Hegel-H95, USB, Ethernet & Digital inputs, Spotify, AirPlay

Το να αντικαταστήσεις ένα πετυχημένο ενισχυτή στη μεσαία προς χαμηλή κατηγορία τιμής, όπως ο Η90, όταν οι πωλήσεις του είναι ακόμα μεγάλες, είναι ριψοκίνδυνο. Η Hegel όμως θέλει να προσφέρει με τον Η95 τις ίδιες ευκολίες που απολαμβάνουν οι κάτοχοι των μεγαλύτερων αδελφών του, Η120, Η190, Η390, Η590 όπως Control4 SDDP, Spotify Connect, Apple Airplay, UPnP streaming, Apple AirPlay II

 

Ο Hegel H95 μοιράζεται το ίδιο λειτουργικό με τα μεγαλύτερα αδέρφια του. Αυτό σημαίνει πως οι αναβαθμίσεις μέσω δικτύου, οι πληροφορίες μέσω της οθόνης, η ευελιξία διαμόρφωσης των εισόδων για συνεργασία με εξωτερικούς προενισχυτές/επεξεργαστές, η δυνατότητα κλειδώματος της έντασης – πολύ βασικό χαρακτηριστικό αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, η ανεξάρτητη ρύθμιση μέγιστης έντασης για την έξοδο ακουστικών ή την έξοδο ηχείων αλλά και η ρύθμιση έντασης κατά την έναρξη, είναι κάποιες από τις ευκολίες που προσφέρει ο Η95 και μας κάνει τη ζωή πιο απλή και εύκολη.

 

Ο Hegel H95 έχει βασιστεί στη πλατφόρμα τεχνολογίας του βραβευμένου Η90.

Τα εμφανή σημεία που έχουν βελτιωθεί για το αναλογικό στάδιο είναι:

Η σημαντικά μεγαλύτερη, ξεχωριστή, τροφοδοσία για το τελικό στάδιο δημιουργεί έναν πιο δυναμικό ήχο, μπορεί να συνδυαστεί με μεγαλύτερα ηχεία και απαιτητικά φορτία.

Ο δεύτερος μετασχηματιστής φροντίζει για τις λειτουργίες αναμονής, έναρξης και συντελεί στη μικρή κατανάλωση του ενισχυτή όταν βρίσκεται στη θέση αναμονής.

Η έξοδος των ακουστικών προσφέρει καλύτερο σήμα προς θόρυβο σε σχέση με τον Η90 και μπορεί να οδηγήσει ακόμα πιο απαιτητικά ακουσικά. Η προσεγμένη διαχείριση του σήματος κατά τη μετάβαση από την έξοδο, δημιουργεί ένα απόλυτα ήσυχο "περιβάλλον" για τα ακουστικά.

 

Η τεράστια βελτίωση ανήκει στο ψηφιακό τμήμα του Hegel H95. Με το νέο ΑΚΜ dac chip, καλύτερο αναλογικό στάδιο μετατροπής ψηφιακού σήματος και καλύτερο ρολόϊ συγχρονισμού δεδομένων, βρίσκεται σε απόλυτα ανώτερο επίπεδο σε σχέση με τον Η90 και σε κοινά επίπεδα με τους μεγαλύτερους Η120 και Η190. Προσφέρει ακρίβεια, δυναμικές, χωρίς ποτέ να γίνεται αιχμηρό ή επιθετικό. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργίες τηλεχειριστηρίου : Ένταση, επιλογή πηγής, σίγαση (mute), χειρισμός του υπολογιστή στη σύνδεσή του μέσω USB, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, προσωπικές ρυθμίσεις του ενισχυτή από το χρήστη, eco mode (θέση αναμονής).

Είσοδοι : 2 ασύμμετρες (RCA) - όλες κατ' επιλογή για συνεργασία με εξωτερικό προενισχυτή ή ολοκληρωμένο/προ ενισχυτή A/V, 1 x coaxial 192kHz, 3 x optical 192kHz, 1 x USB 96kHz, 1 x ethernet (RJ 45), 

Έξοδοι : 1 μεταβλητή (RCA) για έλεγχο εξωτερικού τελικού ενισχυτή, έξοδος ακουστικών 6,3mm

Σύνδεση ηχείων : Γυμνό καλώδιο, μπανάνα, δίχαλο, επίχρυσα

Απόκριση συχνότητας : Λιγότερο από +/- 0.2 dB απόκλιση 20Hz-20kHz

Απόκριση φάσης : Λιγότερο από 2 βαθμοί απόκλισης 20Hz- 20kHz

Σήμα προς θόρυβο: Περισσότερο από 100dB

Διαφωνία καναλιών : Λιγότερο από 2 βαθμοί απόκλισης 20Hz- 20kHz (λιγότερο από -100db)

Παραμόρφωση : Λιγότερο από 0.01 % at 25W in 8 ohm 1kHz

Ενδοδιαμόρφωση : Λιγότερο από 0.01 % (19kHz + 20kHz)

Παράγοντας απόσβεσης : Περισσότερο από 2000 (κυρίως στάδιο εξόδου)

Διαστάσεις/ Βάρος : 12cm x 43cm x 31cm (ΥxΠxΒ), 10 κιλά

Τιμή:1.820,00€

Πίσω | Λίστα με όλα τα προϊόντα της αντιπροσωπείας

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος