Εκδηλώσεις - Events

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και από τις 11:00 το πρωί έως μέχρι τις 6:00 το απόγευμα, οι εταιρείες AudioNET και Immersive Audio θα δώσουν ρεσιτάλ μουσικής.

Ο μαέστρος PLANCK στη διεύθυνση ορχήστρας και οι βιρτουόζοι μουσικοί, WATT και Ascendo F, αποτελούν ένα επιλεγμένο μουσικό τρίο, κινούμενο έξω από τα τυποποιημένα πρότυπα.

Θα ερμηνεύσουν ποικίλα έργα από την παγκόσμια μουσική σκηνή. Σας προ(σ)καλούν δε, να δοκιμάσετε τις δυνατότητές τους με μία δική σας ξεχωριστή (σε cd) μουσική επιλογή.

Η είσοδος, είναι ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση

Στην αίθουσα επίδειξης Νο3 της StepCom, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, κατά περιόδους, "δεν έπεφτε καρφίτσα".

Το σύστημα της AudioNET στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τα ηχεία της Ascendo να στέκονται επιβλητικά αριστερά και δεξιά χωρίς όμως να επιβάλλονται στο χώρο με τον όγκο τους.

Η παροχή ρεύματος και η διαχείριση των ευαίσθητων χαμηλών σημάτων ήταν από τη Swiss Cables, οι στηρίξεις κατά των κραδασμών από τη Thixar Audio και η ακουστική φροντίδα του χώρου από τη Sonitus Acoustics.

Η πρόθεση των διοργανωτών ήταν να παρουσιαστεί ένα μουσικό πρόγραμμα, απαλλαγμένο από ... "ενοχές" για την κατηγορία που ανήκει, να απευθύνεται σε όλους, αλλά να μην του λείπει η ποιότητα.

Τα μουσικά θέματα που παρουσιάστηκαν ήταν από Simon Boswell έως και Dream Theater!

Η προσήλωση αλλά και τα θετικά σχόλια των ακροατών που επιμήκυναν τη μουσική θεματολογία με τις προσωπικές τους επιλογές, δεν αφήνουν αμφιβολία για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο κύριος Πέτρος Πολυμενάκος (Audio Harmony) ετοιμάζει το επόμενο μουσικό θέμα.

Στην είσοδο, στο χώρο ακρόασης Νο1, ο ολοκληρωμένος ενισχυτής DNA I της AudioNET, τα ηχεία βάσης Ascendo C5 και το Mohican cd player της Hegel, προετοίμαζαν τους επισκέπτες για το τί θα επακολουθούσε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε ΚΑΙ εσάς που θα θέλατε, όμως ανειλημμένες υποχρεώσεις δε σας το επέτρεψαν... αλλά να είστε βέβαιοι πως θα σας δοθούν παρόμοιες ευκαιρίες στο μέλλον.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε και τους συναδέλφους που υποστήριξαν την προσπάθεια με την παρουσία τους, το AVclub που φιλοξένησε στις σελίδες του την εκδήλωση αλλά και το περιοδικό "Ήχος+" που την ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε την εταιρεία αφεψημάτων "Κατσάκος" και την εταιρεία catering "Ρενιέρης" για την κάλυψη της εκδήλωσης με ποτά και νόστιμες λιχουδιές.

Με εκτίμηση

Αντώνιος Κ. Χατζηκωνσταντής & Πέτρος Πολυμενάκος

Facebook Twitter
© Copyright 2009 - 2024 Stepcom | HTML | CSS - Ανάπτυξη & Υλοποίηση Παπαδημητρίου Σπύρος